Kopírování nastavení nástěnky jiného uživatele

Vhodné pro varianty:

premium

Kde poběží

cloudVlastní server

Zdarma

Za doplňek nic neplatíte

Potřebujete zkopírovat nastavení nástěnky jednoho z uživatelů k uživateli jinému? Využijte našeuživatelské tlačítko.

Co doplněk umožňuje?

  • Kopírovat nástěnku jednoho uživatele uživateli druhému.
  • Nastavení uživatele, ke kterému je nastavení jiného kopírováno, po zkopírování zaniká.