2018.1.1.1

Přehled změn ve FlexiBee (21. 3. 2018)

Vylepšení:

  • V definici Uživatelského tlačítka přibyly pro definování URL nové proměnné: authSessionId – autentizační token aktuálního sezení uživatele, customerNo – číslo zákazníka, licenseId – identifikátor licence.
  • Optimalizace importu velkých příloh v REST-API. Doposud bylo prakticky nemožné importovat přílohy o velikostech řádově 10 MiB. Jejich načtení znamenalo pro server zpracování velmi dlouhého textu v kódování Base64 ze vstupního XML (JSON). Velmi často při tom docházelo na serveru k vyčerpání celé dostupné paměti. Načítání příloh je nyní mnohem efektivnější.

Opravy chyb:

  • Oprava služby Vytvořit hromadnou objednávku, kdy v některých případech nezafungovala obnova původně zadaných dodavatelů, pokud došlo k opětovnému zobrazení formuláře Výběr zboží pro objednání, např. vlivem konkurenční změny ve vstupních datech.
  • Prodejní cena pro odběratele se na ceníkových položkách dokladů (např. objednávek) uplatňovala chybně až následující den po dni začátku jejich platnosti (vlastnost Platí od data záznamu Prodejní ceny). Nyní se správně uplatní i v případě, že se den platnosti ceny shoduje s datem dokladu.
  • Okno s výsledky našeptávače se již nezobrazuje nad okny ostatních aplikací, do kterých se uživatel z FlexiBee přepnul.